Psykoterapi

Ordet psykoterapi er sammensat af to ord, der begge stammer fra græsk.  Psyko betyder ‘sjæl’ og terapi er at tjene, pleje eller behandle.

Effektiv psykoterapi er behandling via samtaler, øvelser og læring, så der sker udvikling i den ønskede retning.

Det er hjælp til selvhjælp, når du prioriterer dig selv, rækker ud efter dine potentialer – så du får lov at være det unikke menneske du er.

Mange af os lader os overvælde af negative tanker og følelser. Det nedsætter vores livskvalitet og skaber dårlige relationer til andre mennesker. Jeg tilbyder et privat og personligt fristed, hvor du trygt kan tale om dine tanker, følelser og det, der går dig på. Sammen med mig får du plads til at reflektere og øve dig, så du får nye indsigter og flere valgmuligheder.

Effektiv terapi kan frigøre dig fra fortidens ubehagelige følelser, give dig støttende overbevisninger, og indsigt i din personlighed og skabe et bedre liv på både et mentalt, fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt plan, så du føler dig som et mere helstøbt menneske.

Terapi er hjælp til selvhjælp – hvor du får mulighed for at række ud efter dine potentialer. Ofte er det første skridt, det at tage telefonen og få en tid,  det sværest. Vi er sociale væsner og er afhængige af at modtage hjælp.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig og for en stund være din rejseledsager.

Jette Hastrup
Eksamineret Psykoterapeut
Medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter – FaDP og Dansk Psykoterapeutforening.

Logo FaDPLogo Dansk Psykoterapeutforening