Om mig

Til siden om mig

Eksamineret Reg. Psykoterapeut Jette Hastrup

At arbejde med mennesker er for mig noget af det mest meningsfulde, der eksisterer.

Det sker i et rum, hvor mennesker taler om det, som betyder allermest for dem. I en fortrolig atmosfære og ofte om emner, de ikke tør fortælle andre om. Jeg gør en forskel, når jeg ser mennesker udvikle sig, overvinde forhindringer og sætte nye mål og opnå livsglæde og frihed. Vi mødes og er rejsefæller for en tid.

Jeg laver psykoterapi fordi:

Som rejsefæller i det professionelle terapeutiske rum er det primære og altafgørende, at vi sammen opbygger en tryg, empatisk og tillidsskabende relation, som medvirker til de forandringer, du ønsker. Fordi enhver forandring udspringer af et gensidigt, autentisk og engageret forhold. Det kan jeg skabe, fordi jeg har 18 års erfaring. Mere end 60% af terapien handler om vores indbyrdes relation. Når forholdet er godt og tillidsfuldt, giver behandlingen gode resultater, uanset hvilken teori og metoder der anvendes.

Jeg arbejder helhedsorienteret og integreret. For mig er det vigtigt at se hele dig og hjælpe dig til at finde de ressourcer, du indeholder, så du udvikler dig og bliver livsleder i dit eget liv.

Den integrative model indeholder fire livsområder: biologiske, sociale, psykologiske og spirituelle. Den mest effektive terapi finder sted ved at anvende de metoder, som bedst matcher det livsområde, hvor dit problem befinder sig.

Min ’værktøjskasse’ er alsidig og omfangsrig og tilpasses dig, så du får de bedste muligheder for at udvikle dig. Værktøjet er aldrig det væsentligste, det er relationen mellem os, for det er der, forhindringer og vækst opdages, måles, føles og forstås i vores indbyrdes samspil.

I terapien er der også plads til at arbejde med det, der sker her og nu, der er tid til at tænke og lytte indad. Jeg er bl.a. kendt for hurtigt at finde ind til kernen af det egentlige problem, lytte aktivt og også bruge sproget som et middel, der leder til refleksioner, erkendelser og udvikling hos dig.

Jeg underviser, udvikler kurser og afholder workshops og udviklingsgrupper fordi:
Jeg elsker det! Det opfylder mine værdier om bl.a. at gøre en forskel og se deltagerne opnå det, de troede var umuligt. Med skarpsindighed, lydhørhed, åbenhed og ikke mindst humor, kan jeg få deltageren til at få lysten til at forstå stoffet, lære det og afprøve det i praksis, til glæde for dem selv og deres omgivelser.

At forstå og blive forstået smitter heldigvis. Og det vigtigste: det åbner op for og udvikler dine potentialer, til tider er det helt livsforandrende.

Jeg underviser og udvikler kurser inden for fx kommunikation, salg, NLP, Enneagrammet, Emotionel Frihedsteknik (EFT), Essensforvandlingsprocessen, Klinikvejledning og Klientbehandling.

Nogle kurser er offentlige, og andre er internt udviklet og tilrettelagt i forhold til de enkelte virksomheders behov. Min undervisnings- og foredragsstil er seriøs, humoristisk og empatisk. Det er vigtigt for mig, at deltagerne er involverede, går derfra med nye indsigter og gerne stiller spørgsmål. Jeg blander teori og praktiske eksempler.
Advarsel: Kurserne har en positiv afsmitning på dig og din udvikling, såvel privat som arbejdsmæssigt.

Professionel baggrund:

Jeg har en lærereksamen fra Frederiksberg Seminarium i 1983. Efter at have undervist i folkeskolen i 6 år fik jeg lyst til noget helt andet, og det blev som salgschef inden for IT branchen, hvor jeg bl.a. solgte til top 100 virksomhederne i Danmark. Medio 90’erne kom jeg i kontakt med Neuro Lingvistisk Programmering (NLP), og det blev starten på en livslang, spændende og fascinerende udviklingsrejse. I dag beskæftiger jeg mig med det bedste jeg ved: psykoterapi, coaching, supervision, undervisning, gruppeterapi og selvudviklingsgrupper.

Uddannelser og kurser:

 • META-sundhed – Specialkursus i bevægeapparatet (Lisbeth Lundgaard, DK)
 • METAsundheds Practitioner – uddannet hos Lisbeth Lundgaard Metafys.dk
 • Eksamineret NLP Psykoterapeut. (Dansk NLP Institut, DK). En 4 årig uddannelse, der er godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter FaDP, og Dansk Psykoterapeut Forening, DPF.
 • Matrix Reimprinting (MR) – EFT and Matrix Reimprinting Academy (Karl Dawson, UK)
 • Matrix Birth Reimprinting – Magical New Beginning (Sharon King, UK)
 • Life purpose – Magical New Beginning (Sharon King, UK)
 • EFT kurser – (Karl Dawson UK)
 • Masterclasses (Afholdt hos NLP-Huset, DK):
 • Avanceret psykoterapi
 • Tidslinjeterapi (TLT)
 • Voice Dialog
 • Hypnoterapi – John Overdurf og Julie Silverthorn, USA
 • Getting to the Spirit of the matter – John Overdurf og Julie Silverthorn, USA
 • Essensforvandlingsprocessen – Vejen til din indre kilde
 • Eksamineret NLP Træner, HR-udviklingskonsulent og Enneagram Træner (NLP-Huset, DK)
 • Et utal af interne salgskurser.
 • Merkonom i organisation og personaleudvikling.
 • Lærereksamen Frederiksberg Seminarium 1983.

Jeg går også selv på kurser. Jeg er for nysgerrig til at lade være!

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening – MPF

Jeg modtager løbende supervision og egenterapi.

Logo Dansk Psykoterapeutforening

Når du vil vide mere så ring gerne på: 28 94 47 00