Klinikvejledning 9. og 10. marts 2019 – Århus

Kom flyvende fra start med et 20 timers intenst og givende kursus med to kompetente undervisere! Opslagsværk på ca. 250 sider med masser af opdateret viden, inspiration og tips til det at være selvstændig. Kurset er ifølge SKAT obligatorisk, når du vil lønsumsregistreres, og det kan trækkes fra i dit regnskab, når du opretter din virksomhed senest 6 mdr. efter, at kurset er afholdt!

Skatterevisor og terapeut Helle Bjerremann
Guider dig sikkert gennem SKAT, forskudsregistrering, regnskab, bilag, moms (25%) og lønsumsafgift (4,12%). Du får gennemgang af oprettelse af din egen virksomhed på CVR-virk.dk. og SKATs krav til RAB re-gistrering mv. Hvad er dine muligheder, pligter og rettigheder, og hvad kan begrænse dig ift. SKAT?

Du kan starte din egen virksomhed ifm. kurset, uanset om det er som fuldtids- eller bibeskæf-
tigelse, eller vælge at oprette den selv senere. Du får praktisk gennemgang af registrerings-
processen – step by step – og mulighed for at blive virksomhedsejer denne spændende weekend.

Kursusleder og Reg. psykoterapeut Jette Hastrup
Afholder på 4. år kurset i Klinikvejledning og gennemgår fx udarbejdelse af forretningsplan, dine ressourcer, markedsføring, journalisering, pensionsmuligheder, salg, service og forsikringer.

Er du der, hvor du kan gribe din drøm? Støder du på begrænsende overbevisninger, og hvad kan du gøre ved dem? Mangler du modet til at sælge dig selv og dine ydelser? Det taler vi også om.

Du får også hjælp til målet med din virksomhed, udarbejdelse af samtykkeerklæringer og datafortegnelse. Du får indsigter i og viden om persondataforordningen (GDPR). Materialet indeholder bl.a. 18 sider med tips og tricks til GDPR.

Praktiske informationer – kursus nr. 2019-3
Afholdes den 9. marts 2019 kl. 9.00 – 18.30 og søndag 10. marts kl. 9.00 – 17.00.
Hos Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov. Sidste frist for tilmelding er den 1. marts 2019.

Priser og betaling
Privat: kr. 2.995,- Der er ifølge SKAT ikke moms på kurset. Depositum, der er din sikkerhed for en plads på kurset, kr. 1.500,- betales, når bekræftelse fremsendes til dig. Prisen inkluderer opslagsværk, kaffe, te, let morgenmad. Kursusbevis, samtykkeerklæring, identitetsark og forslag til intern datafortegnelse.

Send venligst navn, adresse, postnr., by og tlf. nr. til: jette.hastrup@gmail.com eller udfyld formularen.

Datablad

Spørgsmål? Ring gerne til Jette Hastrup – 28 94 47 00 og Helle Bjerremann – 29 90 61 23.