Tankefelt – EFT

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Friheds Teknik (EFT) er en teknik til at afhjælpe symptomer, ubehagelige situationer, hæmmende overbevisninger, psykologiske problemer, traumer, fobier, angst og meget andet.

Målet er at du kan forbedre dit daglige energiniveau og føle dig rolig og fredfyldt og let i situationer, hvor du tidligere følte ubehag.

Banketerapi. Under behandling med TFT/EFT tænker du på dit problem, mens energipunkter på kroppens  meridianbaner stimuleres i en bestemt rækkefølge. Ved begyndelsen af behandlingen bedømmer du dit ubehag i forbindelse med symptomerne, fobien, traumet eller hvad der er dit problem, på en skala fra 0-10. I løbet af behandlingen vil du føle, at ubehaget falder til et lavere og lavere niveau.

Nogle symptomer, traumer og fobier mv. forsvinder meget hurtigt, og andet kræver længere tids behandling. Jeg anbefaler dig minimum 5 sessioner, når du påbegynder et forløb med TFT/EFT. Du ‘banker’ på dig selv mellem sessionerne, og jeg lærer dig selvfølgelig hvordan.

Jeg tilbyder både individuelle behandlinger med EFT og afholder kurser i EFT. Du kan se masser af klip på You Tube med EFT.

Du kan klikke på – ‘Lær mere’ og downloade dit eget personlige banketræ. Et selvhjælpsværktøj til at synligøre, hvad du evt. kan arbejde med.