EFT Grundkursus – ÅRHUS 13.-15. marts 2015

Grundkursus i Emotionel Frihedsteknik – ÅRHUS 13.-15. marts 2015 

– Ønsker du et liv hvor du får mest muligt ud af dine personlige ressourcer? EFT kvinde med røde prikker
– Vil du gerne være i balance og have indre ro og være uden stress?
– Vil du gerne kunne behandle dig selv for fysisk og psykisk ubehag?

Så kom med på grundkursus i Emotionel Friheds Teknik. EFT er en enkel og nem teknik, der kan hjælpe dig til at skabe forandringer i dit liv! Det er nok et af de mest effektive værktøjer til lindring af alle former for ubehag på kortest mulig tid og med langvarige og positive resultater!

Når du anvender EFT, banker/tapper du let på hovedet, overkroppen og hænderne, hvorved du aktiverer kroppens energisystem, samtidig med at du tænker på dit problem. Effekten er, at du bliver afslappet, rolig, let og fredfyldt og kan tænke på dit problem uden at få det ubehageligt.

Hvad lærer du?
Med en passende blanding af teori og praktiske øvelser bliver du fortrolig med denne meget enkle og effektive metode.
Du lærer både teori og praktiske færdigheder. Du får mulighed for at afprøve EFT i enkle øvelser både på dig selv og dine medkursister. Du lærer at hjælpe dig selv og dine nærmeste af med de mest almindelige psykiske og fysiske ubehag som f.eks. stress, tvivl, vrede, nølen, usikkerhed, fobier, angst og ubehagelige situationer.

Indhold: Udvikling og teorien bag – Grundopskriften – Psykologisk selvsabotage – Talskalaen fra 0-10 – At være konkret – Begrænsende overbevisninger – Den positive intention – Udvikling af dine spørgefærdigheder – EFT Filmteknik – ’Tappetræet’  samt en træningsmanual.

Dato, sted og tid – ÅRHUS 13., 14. og 15. marts 2015 kl. 10.00  – 16.30.
Human Education Group, Birkeparken 4, 8230 Åbyhøj. Se mere om stedet her: www.heg.dk/instituttet

Pris og betaling: kr. 3.500,- Er du medlem af FaDP: kr. 2.950,- Opgiv dit medlemsnummer. Aconto kr. 1.000,- Så er du sikret en plads på holdet. Restbeløbet betales senest den 15. februar 2015. Husk at angive dit navn ved indbetaling.
Virksomheder betaler moms for kurset.

Tilmelding: Send en mail til jette.hastrup@gmail.com senest den 15. februar 2015. Når vi har modtaget din betaling, sender vi en kursusbekræftelse. Tilmelding sker efter først til mølle. Din tilmelding er bindende.

Informationer: Kurset er et åbent kursus, der udbydes i samarbejde med FaDP. Alle kan deltage. Er du psykoterapeut, kan du have stor glæde af at anvende EFT som supplement til dine øvrige behandlinger. For yderligere oplysninger ring venligst på 28 94 47 00 eller send mig en mail.

Kursusleder: Jette Hastrup. Jeg har mange års undervisnings- og terapeutisk erfaring. Undervisningen er lærerig, udviklende og underholdende. Den inspirerer dig og får dig til at tænke. Det er en blanding af teori og praktiske øvelser. Det foregår i et trygt miljø og giver dig  noget med hjem i form af nye indsigter og masser af aha-oplevelser. Jeg er overbevist om, at du vil have glæde af EFT resten af dit liv! Jeg har lært EFT og Matrix Reimprinting af Karl Dawson.
DOWNLOAD – PDF: Kursus EFT Århus 13.-15. marts 2015