+45 28 94 47 00 - Jette Hastrup - Tavlekærsvej 12, 2650 Hvidovre

Anbefalinger

Jette får 5 flotte stjerne af mig..

 “Jeg blev ramt af stress/angst/tinnitus.. for nogle år siden.. søgte i øst og vest, både i det etablerede og alternative system, i et forsøg på at forstå hvorfor min krop og psyke reagerede som den gjorde.
Jette har hjulpet mig med at forstår sammenhængen mellem min krop og mit sind..
Jette er et meget omsorgsfuldt og indsigtsfuldt menneske, og har rigtig mange forskellige værktøjer at trække på … så hver behandling er ikke ens men tilpasset der man har brug for.
Jeg har følt mig i trygge hænder lige fra første besøg.“
Kærligst MSLN – 2018

Kære Jette

”Efter at have besøgt adskillige behandlere, herunder psykologer igennem de seneste godt og vel 15 år har jeg hos Jette Hastrup ENDELIG oplevet et gennembrud.
Jeg er på rette vej. En vej som Jette så fint har været med til at tydeliggøre for mig. Jeg var ikke nået til hvor jeg er i dag uden hendes hjælp. Min rygsæk er blevet lettere og livet er blevet meget lysere.
Jeg er hende dybt taknemmelig og jeg kan kun give hende mine allervarmeste anbefalinger. Jette er super dygtig og har så mange værktøjer i sin værktøjskasse som hun flittigt gør brug af. Hun er en ener, som fra første møde indgyder til åbenhed. Jeg får lyst til at dele med hende, og hun møder mig med respekt og kærlighed. Jeg er dybt taknemmelighed”.
Christina Christensen

Kære Jette

Det er efterhånden længe siden at jeg har været hos dig og har flere gange tænkt på dig og på at jeg stoppede hos dig, uden at vi ligesom “rundede af” grundet sygom i familien. På det seneste er du dukket op i mine tanker og gennem samtaler med venner og veninder. Jeg er kommet langt videre og fundet et godt sted hen. Jeg føler, at det arbejde jeg gjorde sidste år sammen med dig, har været super godt og brugbart. Og det ville jeg bare lige fortælle dig. Tusinde tak!

Det kan være jeg i fremtiden tager fat i dig igen, skulle behovet opstå.
Håber at du har det godt og er kommet godt ind i det nye år.

De bedste hilsner fra
A. A.

Hej Jette
Jeg vil sige tusinde tak for hjælpen med min edderkoppeangst, og super god behandling, jeg har været glad for at komme hos dig, trods det kun har været 2 gange.
Hilsen K.
September 2020 
Kære Jette

Tak for i dag. Du er hamrende dygtig! Kom fint hjem, men er tæmmelig træt. Skal tidligt i seng, der kører noget i krop og sind. Du må gerne være rørt over min feedback, – det laver ikke om på, at du fortjener den til fulde! Den soliditet du har gør jeg kan rykke, fordi jeg ved jeg bliver grebet! …… og det er så sindsygt vigtigt for mig! Du har en dejlig blanding af råhed, robusthed og empati, som jeg ikke ser så mange steder! Jeg synes, at jeg er rigtig  heldig at have fundet en så solid mur at spille bold op ad. 🙂

E.E.E.

Hej Jette

Tak for at du holder mig, når jeg har det værst. Jeg har været i terapi i mange år. Din indsigt, omsorg og skarphed har rykket mig helt fantastisk. Jeg oplever, at du passer på mig, samtidigt med at du får mig til at rykke fremad. Glæder mig til næste session.

Knus og kram fra Maria

Bearbejdning af tilknytningsforstyrrelse og sorg ifm. dødsfald.

Kære Jette
Vores proces med Matrix Birth Reimprinting har været skelsættende for mig ganske enkelt. Det har vendt op og ned, og jeg oplever en helt anden positiv tilknytning til min datter, samt ift. mit eget mor/datter forhold og tabet af min mor. En forbundethed som hjalp mig over sorgen, og som jeg ikke gennemlevede i sorggruppen på almindeligvis. Det har ændret mit liv.

J. Berg. – Besked på messenger.

Afhjælpning af chok ifm. harmonikasammenstød.

Tusind, tusind tak for din hjælp. Utroligt at et chok fra et biluheld kan fjernes med en session. Du er fantastisk :-). Jeg kan nu køre bil igen uden at være angst og på vagt.
PS: Jeg kan også dreje hovedet og har ikke længere ondt i nakken.
Vi ses.

Kvinde 27. år.
(Modtaget på SMS efter at klienten havde været ude at køre igen.)

Hjælp til depression og panikangst

Hej Jette
Du hev mig op ad hullet. Efter at have ligget i fosterstilling på gulvet, fordi jeg var bange og har haft angst siden 2010, fik du mig tilbage til livet, at være fri for angst er mærkeligt og helt fantastisk.
Jeg var også meget bange for den operation jeg skulle til. På selve dagen, lykkes det mig at slappe af og endda grine sammen med personalet. Jeg er dig evigt taknemlig og anbefaler dig til alle.

J. Pedersen (Mand 42 år).

Kære Jette

Kære Jette
Hjælper du stadig mennesker i nød? Både i København og Næstved?
Tusind tak, jeg har anbefalet dig til ven så jeg videregiver dit nr, du hjalp mig rigtig meget så håber du kan gøre det samme for ham 🙏🏻

Kh. S.S – klient er fik hjælp for 3 år siden.

Hjælp til hårtab og voldsom jalousi.

Kære Jette
De redskaber du har givet mig og de processer vi var igennem har hjulpet mig meget.
Det vigtige for mig var at få nogle redskaber hvormed jeg kan hjælpe mig selv følelsesmæssigt samt at gøre den måde jeg ser på mig selv bedre – og det er lykkedes.
Det går godt. Jeg bruger redskaberne fra terapien ofte, og måler mit humør på barometeret, hele tiden. Jeg laver nye vaner med gode og opbyggende tanker og mærker at det går langsomt – men i den rigtige retning. Jeg er f. eks. helt ude over hårproblematikken. Jalousien mærker jeg ikke meget til, men de gange der har været noget, er det lykkedes mig at bringe mig selv i balance ved hjælp af redskaberne du har lært mig. Og det er jo det, der er hele styrken. Det giver ro i livet, at man ved at man kan hjælpe sig selv op af hullerne.
Jeg har ændret helt på mit atalier og endevender min kreativitet og inspiration. Noget nyt er på vej.
Lad mig altid vide når du kommer til Aarhus, jeg vil meget gerne holde forbindelsen.
Din terapi er uovertruffen.

M. Søndergaard.

‘Flyskræk’ – (Fobi)

I mange år har jeg lidt af flyskræk, som er næsten invaliderende, når man har et job, som kræver flyrejser. Mange gange har jeg taget bilen eller nattoget ned igennem Europa for at slippe for at flyve.
Jette fik i løbet af tre sessioner elimineret min flyskræk så grundigt, at jeg de seneste ti år har fløjet både korte og lange destinationer med stor fornøjelse. Hvor jeg før lå søvnløs natten før en flyvetur, glæder jeg mig nu, hver gang jeg skal af sted i lufthavnen.

Mand 48 år

Personlig udvikling – værdiafklaring.

Jeg har med stort udbytte konsulteret Jette Hastrup omkring processer som værdiafklaring, målsætning og prioritering. Jette er fantastisk til at stille de rigtige spørgsmål og på den måde hjælpe med til at finde ind til forskellen, der gør forskellen. Nærværende og nænsomt, men vedholdende og effektivt, med stor respekt for det menneske, der sidder over for hende.

Kvinde 56 år

Mentor – Jobvejledning og interview

Efter 12 år i det samme firma og i en alder af 50+ blev jeg fyret i forbindelse med en nedskæringsrunde. Det sætter hele følelsesregistret i aktivitet.
Jette fangede mig op lige efter fyringen, og hun har efterfølgende løbende været vigtig, for at jeg har kunnet holde gejsten oppe og stadig gide søge job efter mere end 60 afslag.
Hun hjælper mig konstant med forbedringer af mit materiale, og hun er altid med på sidelinjen, når jeg skal forberede mig til et interview.
Råd, coaching og konkret handling har jeg aldrig manglet! Jeg ved ikke, hvor jeg ville have været i dag, havde jeg ikke haft en ’livline’.

Mand 50+

Parterapi

Selvom man har levet sammen i mange år, kan man indimellem gå helt galt af hinanden – også selvom det ikke er skilsmissen, der truer.
Mere end en gang har vi brugt Jette til at hjælpe os komme til at tale det samme sprog igen, og med hendes hjælp har vi opdaget, at selv efter mere end 20 år er der stadig noget nyt at lære om hinanden.
For os har det været berigende og udviklende og styrket vores ægteskab, at vi har kunnet opdage nyt hos hinanden.

Kvindeligt par

UNDERVISNING OG KURSER

Såvel i arbejdsmæssig som i privat sammenhæng har jeg i tidens løb oplevet et hav af forskellige undervisere, men nok ingen der var så velforberedt som Jette er, når hun er ”på”. Hendes appetit på viden er umættelig, og hun elsker at dele sin viden med sine kursister. Altid med overskud, et glimt i øjet og plads til et godt grin. ”Humor er jo ikke noget dårligt dyr”
1000 TAK for fantastisk lærerig og hyggelig weekend med alle jer dejlige mennesker. Jeg har nydt alle dagene og jeg vil bare have meget, meget mere :-))

Det har været en kæmpe fornøjelse at deltage – du har givet mig så utroligt meget med hjem, som jeg har ekstremt meget lyst til, at arbejde videre med. Du er fantastisk inspirerende, og absolut en rollemodel for mig på mange områder. Jeg elsker dit drive og din energi – og jeg motiveres i den grad til, at grave endnu dybere i Enneagrammet.
TAK JETTE :-))))

Kvinde 56 år

Kære Jette

Tak for en rigtig god og lærerig dag, og det tilsendte materiale:-)
Der er lidt at gå i gang med:-)

Mange hilsner fra Signe

Kære Jette 

Tusind tak for en intens og meget udbytterig dag i lørdags. Det var vigtig viden formidlet på en levende og fantastisk måde. Der skal godt nok noget til for at levere det intensive program og stadig holde gejsten også hos os deltagere. Tak for medsendte dokumenter de er guld værd. 
Anbefaler med sikkerhed dit kursus i mit netværk. 
De bedste hilsner og tak for en god lørdag. 
Helle Norvin Ahlstrand – 2021

 

Hej Jette.

Tusind tak for et fantastisk kursus i Risskov i lørdags. Det var meget lærerigt og jeg har virkelig fundet modet til at gå all-in som selvstændig.
Helle Hansen – 2021

Tak for sidst Jette

Det var et rigtig godt kursus. Godt formidlet med et glimt i øjet. Tak for dine mails og god aften til dig.

Kh Heidi

Kursus i Klinikvejledning

Tak for et super godt kursus, din grundige undervisning og dejlig humoristisk undertone.
Jeg blev beriget med rigtig mange oplysninger og en del er nok sivet lige igennem, og dem læser jeg mig til efterfølgende.

Lilly Christensen – Kursus i Klinikvejledning 

Kære Jette

Tak for sidst, det var et fantastisk kursus.

Kurset i Klinikvejledning har givet mig et godt og grundigt fundament at stå på, nu hvor jeg skal til at starte min egen klinik op. Jette har en stor viden og erfaring, som hun rundhåndet deler ud af og som er særdeles brugbart!

Alt godt til dig

Kh Annette  (Klinikvejledning september 2020.)

Hej Jette.

Tusind tak for alt materialet og ikke mindst for igår og for dit inspirerende engagement 👍🤩✌
Mit hoved var/ er fyldt til randen!! Jeg vil helt klart anbefale dig.
Vi ses sikkert i anden sammenhæng igen😀

 

 ( Bente – Klinikvejledning september 2020.)