+45 28 94 47 00 - Jette Hastrup - Tavlekærsvej 12, 2650 Hvidovre

Forskellige former for terapi

Relationen og forkellige terapiformer.

RELATIONEN MELLEM DIG OG MIG – Det vigtigste!

Det vigtigste er forholdet mellem dig og mig! Den betyder mere end 50% for at skabe et godt resultat for dig!
Jeg gør mit bedste for, at vi får skabt et professionelt indbyrdes forhold, der bygger på åbenhed, engagement, empati, nærvær og ligeværd. Jeg kombinerer desuden forskellige terapiformer og metoder, for at skabe de beste resultater for dig. Jeg er eksperten inden for psykoterapi og du er eksperten i dit liv. Sammen foretager vi en spændende fælles rejse i et stykke tid.  

Ca. 25% kommer fra dit ønske om en forandring og udvikling. Har du ikke et reelt ønske om udvikling, nye erfaringer og forandringer, så spilder du både din tid og penge. For psykoterapi er udvikling! De sidste ca. 25% er den teoretiske baggrund, jeg har, og de metoder, jeg anvender, som er:

NLP – Neuro Lingvistisk Programmering  – psykologisk retning
  • Neurologi  – handler om vores nervesystem og hjernen.
  • Lingvistisk – her arbejder vi med sproget og vores indre dialog – selvsnak.
  • Programmering – ved hjælp af indre billeder, lyde, selvsnak og fornemmelser i kroppen “programmerer” vi bl.a. os selv til at have gode/dårlige indre følelser. Vi kan være glade, deprimerede, lykkelige, uden energi osv. Vi kan med sproget og enkle teknikker “omprogrammere” os selv.
Læs mere om NLP.
EFT – Emotional Freedom Techniques

Effektiv og blid behandling, der ofte giver øjeblikkelige resultater. EFT frigiver den følelsesmæssige energi, der får dig til at fastholde dit problem.
Jeg lærer dig EFT til selvhjælp, hvis du ønsker det.

Læs mere om EFT.

Matrix Reimprinting  og Matrix Birth Reimprinting

Ovenstående er effektive nænsomme og fantastisk teknikker til at finde og bearbejde det splitsekund et chok/traume opstår. Når vi får et traume, følger der en negativ begrænsende overbevisning med i købet. Den styrer dig, din livskvalitet og den måde du opfatter verden på.

Læs mere om MatrixReimprinting  og  Matrix Birth Reimprinting.

Tidslinjeterapi – TLT

Dit sind kan skelne mellem fortid, nutid og fremtid. Den måde du opfatter tiden på, har stor indflydelse på, hvordan du har det, og hvem du  er som menneske. Det kan udnyttes særdeles effektivt i terapi til at opløse traumatiske oplevelser, bearbejde begrænsende overbevisninger, finde ressourcer og skabe det liv, du ønsker dig.

Læs mere om Tidslinjeterapi.

METAsundhed

METAsundhed er et analysemetode, der giver dig en dybtgående  forståelse af de fysiske, følelsesmæssige og psykiske udfordringer du har. METAsundhed kan bla. finde hvilke ubalancer, der er gang i, når vi psykisk/fysisk udfordret. Vi arbejder med de chok, traumer og begrænsende overbevisninger, der er forbundet til dine symptomer. 

Læs mere om METAsundhed.

BWRT – BrainWorking Recursive Therapy

Når vi har uønskede og ubehagelige tankemæssige processer i hjernen skabes der negative følelser i kroppen. Tankerne kan ændres til at være positive, så de ubehagelige følelser i kroppen ophører.

Læs mere

Enneagrammet

Verdens mest omfattende personlige udviklingsværktøj. Enneagrammet giver dig effektive og præcise  måder til at opnå selvindsigt. Derved får du mulighed for mere nærvær, stærkere relationer og øget livsglæde. Med viden om hvad der motiverer dig, dine mønstre og meget andet, får du et bedre liv og mere selvledelse. Dit liv bliver langt mindre konfliktfyldt og mere roligt, frddfyldt og let.

Læs mere om Enneagrammet.

Forskellige former for terapi – integreret terapi

Jeg kombinerer forskellige behandlingformer, for at skabe de bedste resultater for dig. Jeg vælger det, der er mest effektivt, blidt og nænsomt. Terapien skal passe til dig, dit problem og det du gerne vil ændre. Kodeordene er: alsidighed, enkelt, blidt, kompetent, effektiv og rummelig terapi.

Læs mere om forskellige former for terapi.