+45 28 94 47 00 - Jette Hastrup - Tavlekærsvej 12, 2650 Hvidovre

GDPR for Jette Hastrup Sociale medier

Jeg behandler altid dine personoplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke. De beskeder, du sender til mig på messenger-delen af min facebookside, slettes inden for et passende tidsrum efter besvarelse. Hvis du er klient hos mig, printer jeg vigtige oplysninger og lægger i din journal uden navns nævnelse, i overensstemmelse med GDPR regler for journalføring.

De kommentarer, du selv har skrevet på opslag på min side, kan du selv til hver en tid slette og du kan trække dit side-like tilbage selv. Opstår der problemer, er du velkommen til at kontakte mig.

Der postes ikke person følsomme oplysninger i opslag.

Facebook siden er beskyttet af login og kodeord.

Facebook konkurrencer: Personfølsomme oplysninger udveksles primært ved konkurrencer, hvor du evt. sender adresse, telefonnummer og e-mail adresse: Disse oplysninger anvendes kun til besvarelser. Efterfølgende slettes tråden i beskedfeltet.