+45 28 94 47 00 - Jette Hastrup - Tavlekærsvej 12, 2650 Hvidovre

Psykoterapi

Effektiv psykoterapi er behandling via samtaler, øvelser og læring, så der sker den udvikling du ønsker dig.

Ordet psykoterapi kommer af græsk og betyder egentlig psykologisk behandling i modsætning til behandling med fx fysioterapi og medicin. 

Der kan være mange forskellige formål med at gå psykoterapi. Flertallet vælger at få behandling for lidelser, der volder dem problemer. Andre ønsker hjælp til personlig udvikling.

Psykoterapi er hjælp til selvhjælp. Når du prioriterer dig selv og rækker ud efter dine potentialer – så du får lov at være det unikke menneske du er.

Mange af os lader os overvælde af negative tanker og følelser. Det kan være angst, fobier, traumer, lavt selvværd og meget andet. Det nedsætter vores livskvalitet og kan skabe dårlige relationer til andre mennesker.

Jeg tilbyder et privat og personligt fristed, hvor du trygt kan tale om dine tanker, følelser og det, der går dig på. Du får nye indsigter og flere valgmuligheder.

Effektiv terapi kan frigøre dig fra fortidens ubehagelige følelser, bearbejde chok og traumer, give dig støttende overbevisninger, og indsigt i din personlighed og skabe et bedre liv på mange planer.

Målet med min psykoterapi er at hjælpe dig af med dine problemer og udfordringer, så du opnår mere fridhed i dit liv. Psykoterapi er hjælp til selvhjælp og selvudvikling. Ofte er det første skridt, det at tage telefonen og få en tid, det sværeste. Du kan trygt kontakte mig. Jeg har mere end 20 års erfaring.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, være din assistent og for en stund være din rejseledsager.

Jette Hastrup
Eksamineret psykoterapeut MPF