+45 28 94 47 00 - Jette Hastrup - Tavlekærsvej 12, 2650 Hvidovre

Om hypnose/trance

Koncentreret indadvendt opmærksomhed

Hypnose/trance er en tilstand af koncentreret opmærksomhed, og hovedformålet er at hjælpe dig til at opdage og udnytte skjulte, iboende, ubevidste ressourcer. I trance får du hurtigere adgang til det, der kan hjælpe dig og løse dit problem. Du har det heldigvis inden i dig.

Trance er en helt naturligt forekommende tilstand, hvor din opmærksomhed er vendt indad. Du oplever at være naturligt i trance 6-10 gange om dagen. Det er når du dagdrømmer, ’falder i staver’ eller på anden måde vender ’blikket indad.’ Ofte en behagelig tilstand. Trance kan opstå både spontant og ubevidst og fremkaldes bevidst.

Den moderne form for hypnose er udviklet af den verdensberømte amerikanske hypnoterapeut Milton H. Erickson. (Der også har haft stor indflydelse på NLP). Den kan bruges af næsten alle og er meget effektiv.  Det primære formål med trancearbejde er at hjælpe dig til at opdage og udnytte skjulte, iboende, ubevidste ressourcer. Trance er en sikker og afslappende måde at kontakte dit ubevidste sind på.

Jeg kan fx hjælpe dig med at:

 1. ændre uhensigtsmæssige vaner – f.eks. neglebidning, rygning og vægtproblemer
 2. kontakte og bearbejde glemte erindringer
 3. slippe af med fobier, fly- og tandlægeskræk, højder, elevatorer, blod/nåle og……
 4. ændre følelsesmæssige problemer: Vrede, skam, svigt, angst osv.
 5. opnå bedre relationer – (forældre, børn, kolleger, arbejdsgiver mv.)
 6. finde dine indre ressourcer – ro, fred, kærlighed, glæde, tryghed mv.
 7. bearbejde præstations-og eksamensangst
 8. slippe af med stress og opnå ro
 9. nå dine mål
 10. bearbejde fortiden – at finde grunden til problemet. Det er ofte traumatiske oplevelser, der er opstået fra fostertilstanden og til du er 7 år. Når du får traumerne bearbejdet, frigives energi, og ubehaget forsvinder.
 11. komme ud af en ubevidst negativ hypnotisk tilstand du allerede er i. Den kan faktisk skabe en depression. Jeg kombinerer trancearbejde med de øvrige terapiformer, selvfølgelig efter nærmere aftale med dig.
 12. En forudsætning for, at trancen virker, er, at du reelt er indstillet på at gå i trance og ønsker at samarbejde om at opnå et resultat. Det er dig, der bearbejder og løser dine problemer, med mig som guide og hjælper. Trance er ikke behandlingen. Det er et blidt og effektiv arbejdsredskab til at finde ind til dit problem, bearbejde det og få fundet en løsning.