+45 28 94 47 00 - Jette Hastrup - Tavlekærsvej 12, 2650 Hvidovre

Hvordan foregår psykoterapi?

Formen veksler mellem samtaler, øvelser og læring. Det foregår i en tryg, nænsom, anerkendende og fortrolig atmosfære.

Jeg kombinerer forskellige terapiformer. Det giver den største effekt for dig. Vi tager udgangspunkt i, hvor du befinder dig i dit liv lige nu, og hvad du ønsker i stedet. Der er også plads til at tænke og fordøje de forandringer, der sker for dig.

Hvor længe skal jeg gå i terapi?

Det afhænger af din problematik og din proces. Der er ingen sammenhæng mellem terapiens længde, og den tid du har haft ‘problemet’. Jeg har oplevet mennesker, der har haft en voldsom fobi i mere end 40 år, og efter mindre end 5 sessioner, er fobien fjernet for altid. Andre har fx haft et chok, der er væk efter en til to sessioner. Er det så altid ‘quick fix’. Nej, det er det ikke. Der er ting, der kan tage længere tid. Jeg har også klienter, der vælger at komme jævnligt, fx hver anden eller tredje måned – for at bevare en god livskvalitet, få afklaret eksistentielle spørgsmål eller få hjælp til selvrealisering.
Ved METAsundhed anbefaler jeg dig  min. 5 sessioner. Det samme gælder EFT behandlinger.

Hvad sker der i en terapisession?

Første gang spørger jeg ind til din baggrund, og lytter til hvad dit symptom og egentlige problem er.  Første session kan være meget følelsesladet. Både fordi det kan være vanskeligt at sætte præcise ord på, hvordan du har det, og fordi det er en meget stor lettelse at blive mødt, hørt og set. Jeg har set mange forløsende tårer laughing. Vi laver også en plan for, hvordan det videre forløb kan være. Jeg gør altid mit bedste for, at du føler dig mere rolig, fredfyldt og let efter en session.

Jeg har kompetencerne

I mere end 20 år har jeg hjulpet mennesker med et utal af problemstillinger. Fra dybt livsfortærende problemstillinger til……ja, hvad skal jeg hjælpe dig med, som vil gøre en forskel for dig i dit liv?

Læs mere om mig og de problemstillinger jeg kan hjælpe med.